Wow, I Got 2 Luv U! New CyberRacing Girls for 2013

Kiitokset tytöille Racing-tyttö 2013 kuvauksesta!   Valitsin galleriaan  kuvia jossa ilmeet,  asento ja värit kertovat jotain Racing Studion ilmapiiristä. Racing tytöt kuuluvat olennaisena osana Auto-Sim maailmaan. Uudet tytöt omaksuivat heti Racing hengen ja mielestäni ilmentävät sitä kuvissaan. Tiinan valloittava hymy,  Stinan kehittynyt lady look sekä Riinan voimakkaat värit. Fannyssa oli heti karismaa ja asennetta.  Jäämme odottamaan kuvauksen toista osiota joka suoritetaan rengas / autohallissa!

Many thanks to the girls in Racing Girl 2013 Photo shooting event!  I selected pics with mimic, pose and colours  expressing ambiance in the Racing studio. Grid girls are essential to the Racing Studio. New girls expressed beautifully the spirit of Racing. Tiina´s winning smile.  Stina like a genuine lady and Riina´s tense colours. Fanny had already the right attitude and charismatic pose. Awaiting for the second chapter of the shooting in tyre storage /  garage.

Published by Photo J Pohjola

Photography has always played a great roll in my life, never my business but always in every business that I have done.

3 thoughts on “Wow, I Got 2 Luv U! New CyberRacing Girls for 2013

Comments are closed.

%d bloggers like this: